РАЗВЛЕЧЕНИЯ


Въздушна екскурзия FLY 4 FUN - летище Ребус

Хотел Сребърна

Въздушна екскурзия

Допълнителна информация

ВЪЗДУШНА ЕКСКУРЗИЯ
Без значение дали сте на 60 или на 16 ние можем да покажем какво е авантюрата да полетиш и да научиш първите стъпки по пътя към пилотирането. Летенето е магия, от която никой от нас не може да се откаже. Искаме да полетите, за да откриете магията и във вас.

Самолетите, с които летим са, Cessna и АН-2. Cessna-та е едномоторен, четириместен самолет, който най-добре може да ви покаже удоволствието от летенето. Когато полетите с него, чувството за свобода ви изпълва и сме сигурни, че ще се върнете пак, за да вкусите отново от тръпката на летенето.

Може да не сте чували за Сухите реки край Силистра, но когато ги видите ще се изумите от красотата, която е до нас. Ще прелетим над каньони и скални манастири. Ще ви покажем как реки са изсичали невероятни форми в скалите и след това са изчезнали. Ще се спуснем ниско сред тях, а след това ще се издигнем нагоре, за да ви покажем всичко от птичи поглед

Съчетаваме едно опознавателно пътуване с това да се насладите на летенето, така както не го е правил никой друг. Когато пътувате с пътнически самолет не можете да усетите динамиката и свободата, която ви предлага небето. С нас ще можете да разказвате, че сте летяли, без да сте затворени херметически в огромна метална кутия и сте успели да вземете в ръцете си свободата на движението.

ПАРАШУТНИ СКОКОВЕ
Класическият АН-2, дванадесетместен биплан, е пригоден за парашутни скокове. Те са насочени са към хора, с опит в парашутизма. Скоковете се извършват със собствена екипировка.

Летище Ребус
главен път Е71 Силистра - Добрич
телефон: 0898 / 67 17 38
e-mail: info@fly4fun.bg
www.fly4fun.bg